Nainen kiidätettiin sairaalaan – koti täynnä myrkyllisiä hämähäkkejä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Tennesseessä asuvan naisen elämä muuttui taannoin araknofoobikon painajaiseksi. Useiden puremien vuoksi sairaalaan joutuneen naisen kotoa löydettiin kymmeniä hengenvaarallisia myrkkyhämähäkkejä.

Angela Wright ihmetteli herätessään kipua käsivarressa ja näppylöitä ihollaan. Lääkäri määräsi hänelle lääkettä vaivoihin, mutta oireet vain pahenivat. Lopulta nainen ei kyennyt kävelemään eikä nielemään, ja hän kärsi hallusinaatioista.

Wright toimitettiin sairaalaan tehohoitoon. Hänen kotoaan löydettiin lähes 50 myrkyllistä violonistihämähäkkiä. Hähämäkit palasivat tuholaistorjujan vierailunkin jälkeen.

Nainen haluaisi purkaa vuokrasopimuksensa, mutta isännöitsijä ei ole suostu tekemään sitä ilman 60 vuorokauden irtisanomisaikaa. Aikaisemmin muuttaminen kustantaisi hänelle 2 200 dollaria.

– Tämä ei ole minun ongelmani. Muutin asuntoon luullen, että se olisi mukana paikka elää, Wright kuvaili WSMV-uutissivustolle.

 

OK everyone, My friend Angela Wright and && her lady live in apartments called The Views Of Brentwood. They have a brown…

Publiée par Brittany Maines sur Mardi 26 juin 2018