Seksiä voi harrastaa muuallakin kuin makuuhuoneessa – tässä vinkit kesäiltoihin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seksielämän parantaminen ei ole rakettitiedettä. Usein pariskunnat voivat ammentaa monipuolisempaa rakastelua yksinkertaisesti rutiineja muuttamalla. Jos leikkeihin ottaa mukaan hieman apuvälineitä, kuten seksileluja ja seksikkäitä alusvaatteita, voi lopputulema olla sata kertaa tavaomaista yhdyntää nautinnollisempi.

Seksiekspertti Tami Rose vinkkaa Femail Firstille, että kodin huonekaluja voi käyttää monipuolisesti raakarakastelun alustoina ja tukina. Keittiönpöytä, sohva, pesukone ja portaat ovat esimerkki hyödynnettävistä irtaimistoista. Keittiössä suoritettavaa rakastelua voi valmistella romanttisesti yhdessä kokkailen ja pikkutuhmaa ilmapiiriä yllä pitäen.

Omalla takapihalla tai puutarhassa voi suorittaa hellyydenosoituksista kiimaiseen sessioon äityvän hetken. Toisaalta pihatöiden lomassa voi kiusoitella ja lämmitellä tunnelmaa sopivaksi, kunnes jatkaa rakastelua saunassa tai suihkussa. Pääasia, että rakastelun suhteen osaa olla spontaani. Kun tilanne vaatii seksiä, voi sitä harrastaa vaikkapa autossa pikkutiellä keskellä maaseutua.