Teini työnsi USB-kaapelin penikseen – kiidätettiin sairaalaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kiinalainen 13-vuotias poika oli leikannut USB-johdon toisen pään irti kokeillakseen sen tunkemista peniksen kärjestä sisään virtsaputkeen. Poika tunki johtoa siittimen sisälle yhteensä 20 senttimetriä, kunnes se meni solmuun.

Strait Times uutisoi, että teinipoika joutui hakeutumaan Heilongjiangin sairaalaan, josta hänet toimitettiin Harbinin lastensairaalaan. Tohtorit eivät kuitenkaan onnistuneet poistamaan johtoa pelkän liukasteen avulla. USB-kaapeli jouduttiin poistamaan kirurgisesti siten, että virtsarakon liepeillä ollut solmu avattiin ja johto vedettiin sen jälkeen ulos.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun lääkärit poistavat leikkauksen avulla peniksen sisään tungettuja vierasesineitä. Olemme kertoneet muun muassa kiinalaisesta miehestä, joka tunki syömäpuikot virtsa-aukosta sisään. Toinen kiinalaismies oli tunkenut penikseensä 15 ompeluneulaa.