Suomalaispoika Milo lahjoitti hiuksensa hyväntekeväisyyteen – hyvä työ ihastuttaa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni ihannoi pitkiä ja terveitä hiuksiaan eikä suostuisi leikkaamaan niitä mistään hinnasta pois. Nyt eräs sydämellinen pikkupoika Milo kuitenkin päätti leikata ja lahjoittaa pitkäksi kasvaneet hiuksensa hyväntekeväisyyteen.

Kuusivuotias Toijalassa perheensä kanssa asusteleva Milo oli kasvattanut hiuksiaan kolmen vuoden ajan. Hän oli päättänyt perheen yllätykseksi keväällä, että hän haluaa lyhyet hiukset. Äiti Titta ei vielä ensimmäisestä toiveesta varannut aikaa, koska ajatteli, että lapsen mieli vielä muuttuisi. Mieli ei kuitenkaan muuttunut, minkä vuoksi äiti varasi ajan Tampereelle Milon luottokampaajalle.

Milo on äitinsä mukaan ollut aina luonteeltaan empaattinen ja huolehtinut myös luonnosta keräämällä roskia. Milo oli ennen hiusten leikkuuta kysynyt äidiltään, että mitä hänen hiuksilleen tapahtuu sen jälkeen kun ne on leikattu. Perhe ei keksinyt hiuksille käyttöä, minkä vuoksi he ottivat selvää miten ne voitaisiin lahjoittaa eteen päin hiuksia tarvitseville lapsille.

Tänään oli se päivä, kun Milo asteli äitinsä Titan kanssa Tampereella FLOW by MIJ -kampaamoon ja pyysi hiustenleikkuuta lyhyempään malliin. Hiukset kerättiin talteen ja ne tullaan myöhemmin lahjoittamaan Milon toimesta lettikeräykseen syöpäsairaille lapsille. Lahjoitus tehdään Hämeenlinnassa toimivaan Hiusstudio Muoto -kampaamoon, joka tekee yhteistyötä Bravehair-yrityksen kanssa.

KUVA FLOW by MIJ