Murtovarkaalla alushousut kasvoilla – näin siinä sitten kävi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Rikoksia tekevät pyrkivät usein peittämään kasvonsa, mutta kaikilla ei ole siihenkään tasavertaisia mahdollisuuksia. Joskus varkaiden täytyy kehitellä luovia ratkaisuja piilottaakseen henkilöllisyytensä.

Yksi erimerkki epätyypillisestä naamiosta nähdään Texasin Leanderin poliisilaitoksen julkaisemalla videolla. Siinä nuori mies murtautuu paikalliseen liikkeeseen bokserit päässään. Ne hädin tuskin peittävät hänen kasvonsa.

Nuorukaisella ei siis mitä ilmeisimmin ollut käytössään esimerkiksi kommandopipoa, ja niinpä hän joutui turvautumaan vaihtoehtoiseen naamioitumisvälineeseen. Toivoa sopii että alushousut olivat edes puhtaat.

 

18-1292

Leander, we need your assistance in identifying this burglar. In the early morning hours of 06/16/18 this suspect burglarized Enchanted Rock and Landscape Supplies, located in the 11000 block of Hero Way West. If you recognize this male please contact Detective W. Blase at 512-528-2849 or email at wblase@leandertx.gov and refer to case 18-1292. Please remember that if you recognize him, and we hope someone out there does, contact Leander PD or Det. W. Blase, don't identify him here on social media.

Publiée par Leander Police Department sur Mercredi 11 juillet 2018