Näin parisuhteet muuttuvat vuosien aikana – parodia kiteyttää!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

SketchShe-nimistä YouTube-kanavaa ylläpitävät kaunottaret nousivat muutama vuosi sitten suureen somesuosioon videolla, jossa naiset lauloivat autossa alasti omaa versiotaan Bohemian Rhapsody -kappaleesta. Tällä kerralla kaunottaret ovat ottaneet käsittelyynsä videollaan parisuhteet.

Naiset ovat huomanneet, että tietyt asiat parisuhteessa muuttuvat väistämättä kun kumppanit tulevat tutummiksi toisilleen ja yhteisiä vuosia on alkanut kertymään jo useampia. Hauskalla videolla nähdään miten erilaista elämä parisuhteessa on kun suhde on kestänyt kolme kuukautta tai pariskunta on ollut naimisissa kolme vuotta.

Suhteen alussa naiset haluavat usein näyttää ja tuoksua hyvältä kaikissa tilanteissa. Vuosien kuluttua tietty häveliäisyys kuitenkin katoaa eivätkä naiset enää katoakaan aamuvarhain parantelemaan omaa ulkonäköään ennen kuin mies herää.