Koirille oma luksushotelli – gourmet-ruokaa ja hierontaa

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Kalifornian Palm Desetille on avattu Barkingham Pet Hotel -niminen majoitusalanliike, joka on tarkoitettu koirien käyttöön. Korkealuokkainen koirahotelli eroaa suuresti perinteisistä kenneleistä, sillä siellä koiria kohdellaan kuninkaallisten tavoin.

Koirilla on hotellissaan oma sviitti, joka on varustettu leveällä sängyllä, mutta sinne voi halutessaan pyytää myös lattialle sijoitettavan luksuluokan koiranpedin. Lisäksi huoneeseen on asennettu livekamerat, jotta koirien omistajat voivat seurata lemmikkieläintensä puuhasteluja. Sviittejä on saatavissa kahdessa eri hintaluokassa, mini- ja juniorikoossa.

Travel+Leisure -lehden esittelemä hotellibisnes perustuu ideaan, jossa hotellin asiakkaana olevia koiria kohdellaan yhtä hyvin kuin ihmisiä. Koirille tarjoillaan ensiluokkaista ruokaa. Hotellissa on myös koirakuntosali ja uima-allas liikuntaa varten. Barkinghamin lisäpalveluina on pilatestunteja, hierontaa ja kauneushoitoja.