Nicki Minajin ökylahja – Cardi B:n vauvalle luksustavaraa 5 000 dollarilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vasikään esikoisensa synnyttänyt 25-vuotias Cardi B on vastaanottanut runsaasti onnitteluja aviomiehensä Offsetin kanssa uuden perheenjäsenen ansiosta. Yksi tulokasta muistaneista on laulaja Nicki Minaj.

Nicki Minaj on lähettänyt Cardi B:lle Petit Trésor -putiikista ostetun lahjakorin, jonka arvon kerrotaan olevan huimat 5.000 dollaria. Korissa on vauvanvaatteita, leluja, nukkeja ja hopeaesineitä. Lahja oli koristeltu mahdollisimman tyttömäiseen muotoon, The Blast kertoo.

Cardi B ja Nicki Minaj ovat olleet pikkuriidassa aiemmin tänä vuonna. Kaksikko näyttää kuitenkin sopineen riitansa, koska Minaj tilasi lahjan vain muutama minuutti tyttövauvan syntymän jälkeen. Pienokainen sai nimekseen Kulture.