Jokainen saa nyt tuuheat kulmakarvat – uutuustuote lupaa paljon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tuuheat ja näyttävät kulmakarvat ovat olleet jo useamman vuoden ajan trendikkäät. Kaikkia ei kuitenkaan ole siunattu paksuilla kulmakarvoilla, jotka pystyisi muotoilla tyylikkäästi. Onneksi tähän trendiin voi päästä myös osalliseksi vaikka kulmakarvat eivät olisikaan kovin tuuheat omasta takaa.

Viime vuonna markkinoille tuotiin kulmakarvaperuukit. Peruukit olivat käytännössä läpinäkyvälle pohjalle liimattuja karvoja, jotka oli muotoiltu valmiiksi kulmakarvojen malliin. Nyt WakeMake-merkki on luonut uudenlaisen kulmakarvakynän, jonka sisällä on irtokarvoja.

Uuden tuotteen avulla kuka tahansa pystyy saamaan itselleen tuuheat kulmakarvat. Kynässä on läpinäkyvää geelimäistä liimaa ja irtonaisia kulmakarvoja. Karvat kiinnitetään omiin kulmakarvoihin pienen tuotteessa olevan siveltimen avulla. Kuivuttuaan karvat pystyy irrottamaan helposti vetämällä ne yhtenäisenä kaistaleena irti omien kulmakarvojen päältä.

Eyebrow wig? Who has tried this brow product? @girinbt

A post shared by Huda Kattan (@hudabeauty) on

https://www.instagram.com/wakemake_official/