Vaijeriliuku jännitti miestä – sitten kävi todella nolosti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seikkailupuistoista on tullut viime vuosien aikana yhä suositumpia. Hauskat trapetsit ja kiipeilyseinät houkuttelevat ihmisiä, minkä lisäksi moni hurjapää saa myös vaijeriliukujen avulla sykkeensä sopivasti kohoamaan. Nyt videolle tallentui hauska tilanne, jossa vaijeriliuku sai miehen jännittämään.

Miehen ystävä on kuvannut kamerallaan talteen hauskan tilanteen, jossa mies ei ole ollut uskaltaa laskea vaijeria pitkin veteen. Vesipuistossa muut seikkailijat saivat odottaa hieman vuoroaan, kun videolla näkyvä mies empi hyppäämistä vaijerin varaan.

Videolla nähdään miten kahden minuutin jahkailun jälkeen mies päättää lopulta laskeutua alas päin ja hypätä. Heti kun hän roikkuu vaijerissa koko painoillaan, hänen otevoimansa pettää ja mies molskahtaa veteen, minkä vuoksi itse liukuminen jäikin tässä tapauksessa hyvin lyhyeksi.