Yksinkertainen vinkki! Näytä hoikemmalta farkkutakissa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Farkkutakit ovat lähes aina muodissa. Ne ovat ajattomia ja jokaisella naisella tulisi olla edes yksi luottotakki, jonka voi pukea lempimekkojen ja farkkujen kanssa. Nyt on myös muodikasta omistaa pusakkamainen ja hieman isokokoinen farkkutakki.

Suurikokoiset farkkutakit voivat kuitenkin leventää käyttäjänsä figuuria, joten tällöin voi ottaa käytön muutaman yksinkertaisen vinkin. PureWow’n muotiasiantuntijat vinkkaavat, että isokokoisen farkkutakin alle kannattaa pukea korkealla vyötäröllä varustetut housut.

Takin alla oleva paita pannaan housujen sisään. Hoikentavaa efektiä voi korostaa käärimällä farkkutakin hihat kyynärpäihin. Samaa vinkkiä voi toki hyödyntää myös muiden kuin farkkutakkien kanssa.

yesterday’s look for running errands + getting lost on the way to zara

A post shared by r a c h a e l s t e e d (@rachaelsteed) on