Jalkapallofani kosi tyttöystäväänsä väkijoukon keskellä – sai tylysti pakit!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kosinta voi olla rakastavaisille yksi koko elämän upeimmista tapahtumista. Yleensä tärkeän kysymyksen esittämishetkeä suunnitellaan pitkään, mutta siitäkään huolimatta kaikki ei käy aina niin kuin kosija on voinut sen ennalta suunnitella.

Nyt YouTube-videolla nähdään melko karu tilanne, jossa polvillaan oleva kosija saa rakkaaltaan tylysti kieltävän vastauksen. Innoissaan oleva ranskalainen jalkapallofani on juhlinnan keskellä päättänyt kosia tyttöystäväänsä ja yllättää hänet väkijoukon keskellä.

YouTube-videolla nähdään miten pariskunnan ympärillä olevat ihmiset alkavat hurraamaan huomatessaan kosinnan. Nainen alkaa kuitenkin heristämään miehelle etusormeaan merkiksi kieltävästä vastauksesta. Väkijoukon painostama nainen ei vastaa kosintaan myöntävästi, minkä jälkeen fanit alkavat laulamaan ranskaksi: ”Hän sanoi ei!”.