Verkossa kerätään 100 miljoonaa Kylie Jennerille – jotta hänestä tulisi miljardööri nopeammin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jenner on noussut muutaman vuoden sisällä realitysarjan teinitähdestä kaikkien tuntemaksi nuoreksi liikenaiseksi. Kerroimme taannoin, että 20-vuotias äiti on parhaillaan matkalla maailman nuorimmaksi miljardööriksi. Forbes-lehden mukaan raja ylittyy nykyisellä vauhdilla vuoden sisällä.

Nyt GoFundMe-joukkorahoituspalvelussa on julkaistu keräys, jossa Jennerin miljardin dollarin rajapyykin ylittämistä pyritään nopeuttamaan keräämällä hänelle rahaa faneilta.

Keräys on kuitenkin otettu vastaan parodiana, sillä viikossa se on kerännyt rahaa vasta vaivaiset 1.900 dollaria. Keräyksen perustaja onkin tunnettu koomikko-yrittäjä Josh ”The Fat Jew” Ostrovsky, joka on tehnyt lähinnä pilaa Kylie Jennerin jättimäisestä omaisuudesta.

Mikäli Kyliestä tulee miljardööri 21-vuotiaana, tulee hän olemaan nuorin virstanpylvään saavuttanut henkilö koskaan. Tähän saakka nuorimman miljardöörin titteliä on pidellyt Facebookin perustaja Mark Zuckerberg. Hän ylitti miljardin dollarin nettovarallisuuden 23-vuotiaana.