Näin supermallin kasvonaamio tehdään – tuotteet löytyvät ruokakaupasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasilialainen huippumalli Caroline Trentini on tunnettu monien muotinäytösten lavoilta ja lehtien kansikuvista. 31-vuotiaan malli on oppinut uransa aikana erilaisia ihonhoidollisia niksejä, jotka hän päätti jakaa nyt Voguen kuvaamalla videolla.

Caroline Trentinin luottotuote on itse tehty kasvonaamio, joka tuo kasvoille terveen hehkun takaisin auringonottopäivän päätteeksi. Kasvonaamioon sekoitetaan avokadoa, puhdasta ja makeuttamatonta acai-marjamehua, murskattua mansikkaa ja hunajaa. Kasvonaamio levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa noin 10 minuutin ajan ennen kuin se huuhdellaan pois.

Kasvonaamion vaikuttaessa nainen esittelee niksinsä helppoihin rantalaineisiin. Nainen suihkuttaa hiustensa latvoihin itse tehtyä suihketta, jossa on lämmintä vettä, kookosöljyä ja merisuolaa. Kun latvat ovat kosteat, ne kierretään nutturoille kihartumaan. Lopputuloksena nainen saa hiuksiinsa luonnolliset ja kauniit kiharat.