Nainen syö jauhelihansa aina raakana – kuvasi ystävilleen todisteet talteen

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naudan jauhelihaa pystyy syömään raakana, mutta harva kuitenkaan tekee niin. Moni jättää hampurilaispihvit punertaviksi sisältä, mutta täysin raa’an ja maustamattoman jauhelihan syöminen kuuluu lähinnä erilaisiin ruokahaasteisiin.

Nyt YouTube-videolla nähdään miten nuori nainen syö raakaa jauhelihaa. Hän oli aiemmin jakanut sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän söi täysin raakaa jauhelihaa. Ysätävät luulivat, että nainen huijaa heitä, minkä vuoksi hän päätti kuvata uuden videon.

YouTube-videolla nähdään miten nainen laittaa jauhelihan lautaselleen suoraan paketista. Hän maustaa sitä hieman suolalla ja pippurilla, minkä jälkeen hän alkaa syömään sitä käsin hyvällä ruokahalulla. Naisen mukaan hänen perheensä on aina syönyt jauhelihan tällä tyylillä, minkä vuoksi hän ei itse pidä sitä mitenkään erikoisena asiana.