Maailman seksikkäin lastenhoitaja – Taylor Ross viihtyy bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Justin Bieber lomaili muutama vuosi sitten perheensä kanssa Karibialla ja julkaisi reissulta lomakuvia myös verkossa. Kuvien keskipisteeksi nousi poptähden sijaan yllättäen julkkisperheen lastenhoitaja Taylor Ross, joka oli hoitamassa perheen pienempiä lapsia. Rossista tuli nopeasti somejulkkis.

Taylor Rossin mallinmitat kevyesti täyttävä vartalo ja kuvankauniit kasvot noteerattiin laajasti ympäri maailmaa, ja sittemmin hänen Instagramissa julkaisemat herutuskuvansa ovat päätyneet usein viihdelehtien sivuille.

Viime aikoina Taylor Ross on julkaissut jälleen upeita kuvia Instagramissa, eikä hän näytä Instagram-kuviensa perusteella viihtyvän kovin usein täysissä pukeissa.

Hänen sosiaalinen mediansa on nimittäin pullollaan toinen toistaan upeampia kuvia maailman todennäköisesti seksikkäimmästä lastenhoitajasta. Joidenkin mielestä Taylor palkattiin lastenhoitajan tehtäväänsä ulkonäön perusteella, mutta ei siitä varmasti haittakaan ollut.

Out for a paddle 🛶 DM me for more info on @beaulakeco boards!

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

Just being lanky in my fav place ☺️

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

Taylor the Sailor ⚓️

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

Beach bum 🍑

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

🐚🐚🐚

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on

Fine Daphne… you can tan with me 🤷🏼‍♀️

A post shared by Taylor Ross 🦈 (@taylorsrross) on