Eivät eronneetkaan? Liam Hemsworth yllättävällä videolla Miley Cyrusin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tällä viikolla näyttelijäkomistus Liam Hemsworthin ja poptähti Miley Cyrusin erosta on uutisoitu laajasti eri puolilla maailmaa. Eron kerrottiin johtuvan siitä, että Miley Cyrus ei ollutkaan vielä valmis asettumaan aloilleen ja perustamaan miehen kanssa perhettä niin kuin he olivat sopineet.

Nyt 28-vuotias Liam Hemsworth on julkaissut hänen Instagram-tarinassaan hauskan videon, jossa hän pilailee autossa Miley Cyrusin kustannuksella. Videolla mies säikäyttää naisen, minkä jälkeen hän saa makeat naurut. Pariskunnalla näyttää videossa olevan kaikki hyvin, eikä siinä nähdä mitään viitteitä erosta.

Liam Hemsworth ja Miley Cyrus menivät ensimmäistä kertaa kihloihin vuonna 2012. Suhde päättyi kuitenkin jo kuluvana vuonna eroon. Neljä vuotta myöhemmin rakastavaisten lempi leiskahti uudelleen ja pariskunta alkoi jälleen pitämään kihlasormuksiaan vuonna 2016 lähtien.

They are goals i cant stop watching lol 😂 #mileycyrus #liamhemsworth #miam

A post shared by Miley Is Coming (@vocalsofmiley) on