Ireland Baldwin paljastavassa kuvassa – vilautus millien päässä!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 22-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Nainen on poseerannut jo useiden isojen muotitalojen kuvissa, minkä lisäksi hän julkaisee myös itse näyttäviä kuvia sosiaalisessa mediassa.

Ireland Baldwin on aiemmin kertonut kokevansa ulkonäköpaineita aivan samalla tavalla kuin kaikki muutkin.

Vaalea kaunotar näyttää kuitenkin rohkeaa mallia muille julkaisemalla itsestään aina toisinaan hyvin paljastelevia kuvia, joissa hän vaikuttaa hyvinkin itsevarmalta. Tuoreessa kuvassa nainen poseeraa punainen takki yllään niin, että hänen toinen rintansa on vilahtaa sen alta.

Tunnettujen näyttelijöiden lapsi on selkeästi perinyt äitinsä ulkonäkögeenin näyttäessään päivä päivältä enemmän äidiltään. Seksikkäässä kuvassa Ireland Baldwinin rinnat pysyvät vain juuri ja juuri piilossa, kun avonainen takki paljastaa toisen rinnan vain nänniä lukuunottamatta.

a cool edit by @claralysy 💕

A post shared by Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) on