Pikkupoika näki ensikerran kunnolla – rajaton riemu saa kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lasten näön tutkiminen voi olla välillä hankalaa, sillä näön tarkkuuden selvittäminen on hyvin riippuvaista siitä miten yhteistyökykyinen lapsi on. Erään pikkupojan vanhemmat olivat onneksi huomanneet, että heidän lapsellaan on huono näkö, minkä ansiosta poika sai silmälasit.

Nyt suloisella YouTube-videolla nähdään miten ihana reaktio pojalla oli siihen kun hän sai ensimmäistä kertaa omat silmälasit päähänsä. Kolmevuotias poika alkoi heti iloitsemaan hänen silmiensä eteen avautuneesta näystä kun silmälasit oli laitettu pojalle päähän.

Videolla nähdään miten suloisesti poika kikattelee nähdessään ensimmäistä kertaa kunnolla. Poika on todella iloinen ja nauravainen, mikä näyttää saavan paikalla olevat aikuiset kuitenkin niin herkkään tilaan, että he alkavat pojan ihanan reaktion nähdessään itkemään liikutuksesta.