Tammerfestin perjantai oli kuuma ja kostea – katso kuvakooste Ratinanniemestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella parhaillaan käynnissä olevan Tammerfestin perjantai tarjosi tapahtuman pääareenalla Ratinanniemessä tanakan kattauksen kotimaisia kärkinimiä. Päälavalle nousivat muun muassa Pikku G, Juha Tapio ja Mikael Gabriel sekä Sanni, Apulanta ja Tiktak. Edes vilvoittava kesäsade ei rauhoittanut vauhdikkaita juhlia.

Sanni, Tammerfest 2018, Kuva: Stara
Sanni, Tammerfest 2018, Kuva: Stara

Suomalainen kesäsää paljasti todelliset kasvonsa, kun Sannin esiintymisen aikana taivas repesi ja syöksi yleisömereen poikkeuksellisen rankan kaatosateen. Sanni ei käänteestä lannistunut, sillä hänen hittinsä ja villisti tanssiva yleisö jatkoivat kuin mitään ei olisi tapahtunut. Yleisö ja artisti pysyivät hyvässä vireessä, ja Sannin hittiputki riitti upeasti täysimittaiseen festarikeikkaan.

Illan odotetuimpiin tähtiin lukeutui rockjättiläinen Apulanta, joka tarjosi yleisölle mannaa massiivisen lavarakennelmansa suojista. Miehet soittivat pääasiassa lavasteiden päällä useiden metrien korkeudessa lavan pinnasta. Erityisesti Anna mulle piiskaa -klassikko sai yleisön repeämään villiin yhteislauluun, mutta myös yhtyeen koko muu tuotanto oli lähellä yleisön sydäntä.

Illan päätähtenä nähtiin tänä kesänä paluun tekevä Tiktak, jonka upea keikkavire on yllättänyt monet. Yhtyeeltä soisi siten pidempääkin paluuta kotimaiselle poptaivaalle.

Sanni, Tammerfest 2018, Kuva: Stara
Sanni, Tammerfest 2018, Kuva: Stara
Sanni, Tammerfest 2018, Kuva: Stara
Sanni, Tammerfest 2018, Kuva: Stara
Sanni, Tammerfest 2018, Kuva: Stara
Sanni, Tammerfest 2018, Kuva: Stara
Sanni, Tammerfest 2018, Kuva: Stara
Tammerfest 2018, Kuva: Stara
Janni Hussi, Tammerfest 2018, Kuva: Stara
Apulanta, Tammerfest 2018, Kuva: Stara
Apulanta, Tammerfest 2018, Kuva: Stara
Apulanta, Tammerfest 2018, Kuva: Stara
Apulanta, Tammerfest 2018, Kuva: Stara
Apulanta, Tammerfest 2018, Kuva: Stara
Apulanta, Tammerfest 2018, Kuva: Stara
Apulanta, Tammerfest 2018, Kuva: Stara
Apulanta, Tammerfest 2018, Kuva: Stara