Claudia Alenden vartaloa ihastelee jo 20 miljoonaa ihmistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliassa kohutusta Miss Peppu -kilpailusta vuonna 2014 maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende sai aikoinaan lempinimen ”Megan Foxin kaksoisolento”. Sittemmin hänelle on kertynyt jo 18 miljoonaa seuraajaa sosiaalisissa medioissa, joten kurvitar on huippusuosittu kaunotar.

Tällä kertaa Claudia Alende on esitellyt Miss Peppu -kilpailusta tuttuja kurvejaan Yhdysvalloissa, jossa hän parhaillaan lekottelee Los Angelesin liepeillä Malibussa.

23-vuotias brasilialainen Claudia Alende on nousi Miss Peppu -finalistista kolmessa vuodessa valtavaan suosioon sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on yksin Instagramissa ja Facebookissa nykyisin jo 18 miljoonaa seuraajaa ja fania. Äskettäin Alende muutti kotimaastaan Yhdysvaltoihin.

Splash
Splash
Splash
Splash