Meikkitaiteilija meikkasi väärässä järjestyksessä – huvittava lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

NikkieTutorials-videoblogia pitää meikkitaiteilija, joka julkaisee kanavallaan hyödyllisiä kauneusalan niksejä ja meikkivinkkejä. Nikkien YouTube-kanavaa seuraa jo yli 10 miljoonaa fania, jotka odottavat naiselta uusia videoita lähes päivittäin.

Tällä kerralla nainen päätti osallistua sosiaalisessa mediassa kiertävään haasteeseen, jossa meikki tehdään väärin päin. Jokaisella naisella on meikkaamisessa oma rutiini ja järjestys, jota kukin noudattaa. Nyt Nikkien tuli tehdä oma meikkinsä niin, että hän aloitti tuotteella, jonka hän yleensä on levittänyt kasvoilleen viimeisenä.

Tietyille tuotteille on oikeanlainen järjestys hyvistä syistä, koska ne eivät toimita omaa virkaansa väärin käytettyinä. Nikkien tulee haasteessa aloittaa meikkaaminen viimeistelytuotteilla ja suihkeilla, mikä on Nikkien mielestä jo lähtökohtaisesti avain epäonnistumiseen.