Perheen juuri perustanut räppäri pidätetty – hallusta löytyi aseita, huumeita ja 107 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen räppäri Offset on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä siksi, että hän perusti perheen kollegansa Cardi B:n kanssa. Heille syntyi taannoin esikoinen, mutta nyt pienokaisen isä on joutunut vakaviin ongelmiin viranomaisten kanssa.

Räppäri Offset on nimittäin pidätetty Atlantassa, Georgiassa. Poliisipartio pysäytti hänet virheellisen kaistanvaihdon vuoksi, kun poliisi haistoi Porsche 911 Carerra -autossa marijuanan tuoksun. Tarkemmassa tutkimuksessa autosta löytyi kolme käsiasetta, marijuanaa ja 107.000 dollaria käteistä rahaa.

Offset, oikealta nimeltään oleva Kiari Kendrell Cephus, ja Cardi B, oikealta nimeltään Belcalis Almanzar saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa tiistaina 10. heinäkuuta. Räppäri Offsetillä on entuudestaan kolme lasta. Pariskunta meni viime syksynä salaa naimisiin.