Tyhmyyden huipentuma? Rannalla jumiutunelle maasturille kävi huonosti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkkovideoille tallentuu nykyisin paljon materiaalia, jota ei ilman videota varmastikaan uskottaisi todeksi. Parhaillaan sosiaalisessa mediassa leviää video, jossa Subarun maasturi on jäänyt kiinni joen pehmeään rantahiekkaan.

Miehet yrittävät auttaa maasturia irti hiekasta, mutta tavalla, johon vain harvat kykenevät. Miehet nimittäin auttavat maasturia irti hiekasta joen suuntaisesti sen sijaan, että sitä olisi yritetty saada paremmin rannalle turvaan.

Urakka onkin lopulta menestyksekäs, sillä auton ratissa oleva kuljettaja ja sitä ulkopuolella auttavat miehet saavat auton lopulta irti ja rantapenkereeltä suoraan jokeen. Kaiken lisäksi he näyttävät olevan yllättyneitä pelastusoperaation saamasta käänteestä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.