Justin Bieber: ”Olet elämäni rakkaus, Hailey Baldwin!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Äskettäin kuukauden seurustelun jälkeen pikavauhtia kihlautuneet malli Hailey Baldwin ja Justin Bieber ovat hehkuttaneet viime aikoina onneaan sosiaalisessa mediassa. Huhujen mukaan pariskunta suunnittelee jo häitä. Nyt Justinin taannoinen rakkausviesti on noussut uudelleen otsikoihin.

Korviaan myöten rakastunut Justin Bieber vakuutti taannoin, että hän on sitoutunut elämään loppuelämänsä Hailey Baldwinin kansssa. Hän kertoi sydämensä olevan kokonaan ja täysin Haileyn, ja aikovansa aina panna kihlattunsa etusijalle elämässään. Hän ei haluaisi elää tulevaisuuttaan kenenkään muun kanssa.

Justin Bieber kertoi olevansa myös vakuuttunut siitä, että hänen elämänsä paras aikakausi on alkamassa. Hän on myös innoissaan siitä, että voi antaa pienemmille sisaruksilleen esimerkin tasapainoisesta ja terveestä avioliitosta omalla esimerkillään. Pariskunta kihlautui 7. heinäkuuta. Justin Bieber on 24-vuotias ja Hailey Baldwin 21 vuotta.

Was gonna wait a while to say anything but word travels fast, listen plain and simple Hailey I am soooo in love with everything about you! So committed to spending my life getting to know every single part of you loving you patiently and kindLY. I promise to lead our family with honor and integrity letting Jesus through his Holy Spirit guide us in everything we do and every decision we make. My heart is COMPLETELY and FULLY YOURS and I will ALWAYS put you first! You are the love of my life Hailey Baldwin and I wouldn’t want to spend it with anybody else. You make me so much better and we compliment eachother so well!! Can’t wait for the best season of life yet!. It’s funny because now with you everything seems to make sense! The thing I am most excited for is that my little brother and sister get to see another healthy stable marriage and look for the same!!! Gods timing really is literally perfect, we got engaged on the seventh day of the seventh month, the number seven is the number of spiritual perfection, it’s true GOOGLE IT! Isn’t that nuts? By the way I didn’t plan that, anyways My goodness does feel good to have our future secured! WERE GONNA BE BETTER AT 70 BABY HERE WE GO! “He who finds a wife finds a good thing and obtains FAVOR from the Lord!” This is the year of favor!!!!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on