Seksinukke leijaili lentoreitille – teinin pilasta raskaat syytteet oikeudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadan Vancouverin asukkaat saivat heinäkuussa hieraista silmiään taivaalla leijailleen seksinuken ansiosta. Tapaus ei kuitenkaan naurattanut viranomaisia, jotka ovat nostamassa kannetta pilan tekijöitä vastaan.

Seksinukke nousi ilmaan paikallisen sataman läheisyydessä kymmenen heliumpallon voimin. Tempauksen taustalla oli Metro-lehden mukaan käytännön piloihin erikoistunut tubettaja BrodieTV.

Teko luokiteltiin rikokseksi, sillä nukke päätyi lentoreitille ja vaaransi näin ollen lentoliikenteen. Poliisit ovat sittemmin pidättäneet kaksi tempauksesta epäiltyä. Toinen pidätetyistä, 19-vuotias nuori mies, on sittemmin vapautettu odottamaan oikeudenkäyntiä.

– Minut pidätettiin ja joudun oikeuteen 19 syyskuuta ilkivallasta syytettynä. Päästin seksinuken leijumaan parin ilmapallon varassa. Haluan vain kaikkien tietävän ettei Kanadassa saa pitää hauskaa, BrodieTV twiittasi myöhemmin.