Yökyläillessä sattuu ja tapahtuu – tässä lasten hauskimmat kommellukset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mikään ei ole lapsena hauskempaa kuin yökyläily ystävän luona. Yökylään menemisestä tulee entistäkin hauskempi tapahtuma mikäli siihen osallistuu useampi ystävä. Nyt huvittavalla videolla nähdään mitä kaikkea yökylässä voikaan lapsille tapahtua.

Verkko on pullollaan hauskoja videoita, joissa nähdään huvittavia pieleen menneitä sattumuksia. Tällä kerralla YouTube-videon keskipisteenä ovat ystäviensä luona yökyläilevät lapset, joille tapahtuneet kommellukset Kyoot-kanava on koostanut yhteen.

Yli kymmenen minuuttia kestävällä videolla nähdään lukemattomia temppuja, leikkejä ja säikäytyksiä, joita sekä vanhemmat että ystävykset ovat keksineet yökyläilyn aikana. Yksi kammottavimmista piloista näyttäisikin olevan se, kun vanhempi pelottelee lapsia ikkunan tai oven takaa pelottava naamari kasvoillaan.