BB-Janita Lukkarinen sairastui aggressiiviseen syöpään: ”Auttakaa mua jaksamaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -realitysarjasta alunperin vuonna 2012 tunnetuksi tullut Janita Lukkarinen kertoi eilen iltapäivällä seuraajilleen Instagramissa synkkiä uutisia.

Big Brotherin lisäksi muun muassa Martina ja hengenpelastajat sekä Temptation Island -sarjoissa nähty Lukkarinen on nimittäin kertomansa mukaan sairastunut aggressiiviseen syöpään.

– Sain vasta itsekin tietää mun syövästä, leikkausta ei vielä tehty, enkä jaksa vastailla kaikkien kysymyksiin, mutta toivon että voitte rakkaat ihmiset sulkea mut teidän rukouksiin. Mulla syöpä on agressiivista laatua ja se ei ole vain yhdessä tai kahdessa paikassa, Janita kertoi sairaalakuvansa yhteydessä.

– Se mitä nyt kaipaan on kauheesti voimia, voimaannuttavia asioita, kukkia, kuulla teidän selviytymistarinoita ja rakkautta!! Auttakaa mua jaksamaan ja voittamaan tää taisto! Vahvimmankin voimat alkaa joskus ehtymään ja nyt mä tarvin teitä! Nyt mulla on lupa olla ilman meikkiä, Janita lisäsi.

Janita on jo saanut runsaasti kannustavia viestejä päivitykseensä. Hänen edellinen hyväntuulinen ja positiivinen päivityksensä julkaistiin vain kolme päivää aiemmin, joten syöpädiagnoosi vaikuttaa olevan aivan tuore.

Janita Lukkarinen aiheutti kohua 19-vuotiaana vuonna 2012, kun hän poistui Big Brother -ohjelmasta kokeiltuaan sitä ennen sääntöjen vastaisesti talon hätäuloskäyntiä. Muille asukkaille hän kertoi yrittäneensä hätäuloskäynnistä ulos, mutta ei ollut siinä onnistunut. Päivää aiemmin Janitan silloinen kihlattu ilmoitti purkaneensa kihlauksen talon tapahtumien johdosta.