Kadonnut koira virui kaksi päivää mudassa – sitten karvainen pelastaja saapui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa ihastellaan parhaillaan pelastusoperaatiota, jossa kadonnut pyreneidenkoira selvisi hengissä etsijöiden sinnikkyyden ansiosta. Kahden vuorokauden etsinnät olivat jo osoittautua tuloksettomiksi, kunnes etsijät kutsuivat apuun vielä pelastajakoiran.

Splash

Washington State Parkissa kadonnut Puppy-niminen koira löytyi lopulta Tino-nimisen pelastajakoiran ansiosta. Karkulainen oli virunut kahden päivän ajan mudassa pääsemättä sieltä omin avuin ylös. Puppy olisi todennäköisesti lopulta menehtynyt, jos kukaan ei olisi löytänyt koiraa päiväkausiin.

Karkurin löytänyt Tino-koira on Three Retrievers Lost Pet Rescue -järjestön palveluksessa. Puppyn isäntä soitti järjestön apuun viimeisenä oljenkortenaan, ja se kannatti. Koira löytyi lopulta vajaan puolentoista kilometrin päästä kotoaan.

Splash