Kissa rentoutuu erikoisessa asennossa – tässä harva pystyisi rentoutumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa levinneiden hauskojen videoiden ansiosta olemme voineet nähdä miten erikoisissa asennoissa lemmikit pystyvät nukkumaan. Nyt videolla nähdään huvittava tilanne, jossa kissa rentoutuu todella tukalalta näyttävässä asennossa.

Kissat onnistuvat usein nukahtamaan mitä epätavallisempiin asentoihin ja ahtaimpiin paikkoihin. Nyt YouTube-videolla ihastuttaa kissa, joka makoilee sängyssä todella kummallisella tavalla. Lemmikin omistaja on ollut niin huvittunut tästä näystä, että hän on päättänyt kuvata sen videolle.

Kissan asento näyttää melkein siltä, että kissa ei ole osannut päättää makaisiko se selällään vai vatsallaan. Senpä vuoksi se näyttääkin päätyneen asentoon, jossa se on kaksin kerroin ja kissan takapuoli lepää kissan pään päällä.