Onko seksiviettisi heikentynyt? 5 yllättävää syytä haluttomuuteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seksi on yksi tehokkaimmista tavoista lisätä kahden ihmisen välistä kiintymystä ja rakastumisen tunnetta. Parhaimmillaan seksi kuuluu parisuhteissa päivittäiseen elämään, mutta aina se ei kuitenkaan välttämättä kiinnosta vaikka kumppani olisikin halukas toimintaan.

Seksivietin laskuun voi olla monia terveydellisiä ja ravintoon liittyviä syitä, mutta syyt voivat usein olla myös henkisiä. Healthista-sivusto listasi viisi yllättävää asiaa, jotka voivat olla syynä seksivietin laskuun parisuhteessa.

1. Olet epävarma vartalostasi ja häpeilet alastomuutta.

2. Edelliset seksikokemuksesi olivat huonoja tai jopa traumaattisia.

3. Olet stressaantunut ja kiireinen.

4. Et enää täysin luota kumppaniisi.

5. Seksi sattuu.