Kilpailija diskattu Tour de Francesta – löi toista pyöräilijää kesken ajon!

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva tulisi todennäköisesti ajatelleeksi pyöräilyä järin väkivaltaisena urheilulajina. Kilpailuvietin kasvaessa ja adrenaliinin noustessa myös pyöräkilpailussa voidaan kuitenkin nähdä aggressiivisia tilanteita.

Team Sky -joukkueen italialaispyöräilijä Gianni Moscon diskattiin taannoin tämänvuotisesta Ranskan ympäriajosta, Tour de Francesta. Mies oli päätynyt lyömään kilpailijaansa Elie Gesbertiä sunnuntaina.

Verkossa levinneillä videoilla nähdään kuinka pyöräilijä lyö kilpailijaa suoraan kasvoille ajon aikana. Ennen diskausta hän ehti ajaa 15. Etapin loppuun, päätyen 28. sijalle.

Kyseessä ei ole Deadspin-sivuston mukaan ensimmäinen kerta, kun Gianni Moscon on joutunut vaikeuksiin sopimattoman käytöksen vuoksi. Hänet on muun muassa potkittu ulos UCI Road Woruld Championship -kilpailusta huijaamisen vuoksi.