Kim Kardashian bikinikuvassa tiimalasivartaloineen: ”Olen todella ujo”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on tehnyt itsensä tunnetuksi niin realitytähtenä kuin bisnesnaisenakin. Tunnetuin hän on kuitenkin kurvikkaasta tiimalasimallisesta vartalostaan, jota hän esittelee ahkerasti omilla sosiaalisen median kanavillaan.

Brasiliassa Miss Peppu -kilpailusta maailmanlaajuiseen tunnettuuteen noussut Claudia Alende on tavoitellut upeilla bikinikuvillaan Kardashianin titteliä kurvikkaimmasta vartalosta. Uusilla Kim Kardashianin julkaisemilla kuvilla Kardashian kuitenkin osoittaa, että hän omistaa edelleen muodokkaimman vartalon.

Tuoreimmissa kuvissaan 37-vuotias Kim Kardashian poseraa uima-altaan reunalla valkoisissa pienissä kolmiobikineissä. Nainen on kirjoitanut kuvansa yhteyteen, että hän on todella ujo. Itse kuvan sisältö ja poseerausasento näyttäisivät kuitenkin kertovan aivan toisenlaista tarinaa.

I’m really shy…

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kimoji Fragrances available now on Kkwfragrance.com @kkwfragrance

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on