Koska laihduttamisen voi lopettaa uudessa parisuhteessa? Näin miehet ja naiset vastasivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uusissa parisuhteissa ylitetään rajoja lähes päivittäin, kun suhteen syventyessä osapuolet menevät toisen alueelle niin henkisesti kuin fyysisestikin. Nyt Porch selvitti tuhannen ihmisen kyselyssä miesten ja naisten aikarajoja erilaisten raja-aitojen kaatumiselle.

Todellisen taloudellisen tilanteensa sekä miehet että naiset ovat valmiita kertomaan kumppanilleen kahdeksan kuukauden seurustelun jälkeen.

Miehet lopettavat laihduttamisen keskimäärin vuoden ja kuukauden yhteiselon jälkeen, kun naisilta siihen pääseminen vie vuoden ja neljä kuukautta. Kuntoilun miehet lopettavat keskimäärin vuoden ja kahden kuukauden jälkeen ja naiset vuoden ja kahdeksan kuukauden seurustelun jälkeen.

Miehet ovat 11 kuukauden seurustelun jälkeen valmiita istumaan vessanpöntöllä naisen käyttäessä vessaa samaan aikaan. Naisilla samaan menee selvästi pidempään, sillä keskimäärin nainen kykenee vasta vuoden ja kahden kuukauden yhteiselon jälkeen istumaan vessanpöntöllä miehen käyttäessä sitä.