Nanna Karalahti avautui ulkonäköpaineista: ”Älkää ihannoiko kauneutta”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitnesspäiväkirjat-ohjelmasta monille tunnetuksi tullut Nanna Karalahti sai kaksi vuotta sitten esikoisensa jääkiekkoilijapuolison Jere Karalahden kanssa. Jax-pojan lisäksi perhe kasvoi myös hetki sitten pienellä tytöllä, joka tuli maailmaan 8. heinäkuuta.

Nanna Karalahti on monille naisille esikuva ja inspiraation lähde. Tämä tuo kahden lapsen äidille varmasti tiettyjä paineita mukanaan lähes sadan tuhannen ihmisen seuratessa häntä myös Instagramissa.

Videoblogipostauksessaan Karalahti haluaa kuitenkin muistuttaa seuraajiaan siitä, että kenenkään ei tulisi ihannoida ihmisen ulkoista kauneutta, koska se ei ole pysyvää kenelläkään.

Nanna Karalahti puhui ulkonäköpaineista videoblogissaan odottaessaan toista lastaan. Naisen mukaan ihmisten tulisi fanittaa toisten hyvää luonnetta ulkonäön sijaan.

Sen lisäksi Karalahti toivoisi, että ihmiset panostaisivat omaan sisäiseen hyvinvointiinsa eivätkä katkeroituisi ja olisi kateellisia siitä millaisia ominaisuuksia jollakin toisella ihmisellä on. Nainen korostaa myös sitä, että kenenkään ei tulisi koskaan välittää muiden ihmisten mielipiteistä.