Puuma yritti saalistaa koiran – sitten lasiseinä esti tappavan iskun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eläintarhoissa ehdottomat vetonaulat ovat yleensä isot petoeläimet, joita lähelle ihmiset eivät ilman turvalasin antamaa suojaa pääsisi. Tällä kerralla eräs perhe päätti vierailla eläintarhassa koiransa kanssa, mikä näytti kiinnostavan eläintarhan asukkeja enemmän kuin ihmiset.

Verkossa on nähty paljon videoita, joissa leijonat ja tiikerit ovat yrittäneet turvalasin takaa hyökätä lasten kimppuun. Tällä kerralla videolla nähdäänkin puuma, jonka katse kiinnittyy heti lasin taakse ilmestyneeseen koiraan.

Videolla nähdään miten puuma on juossut heti turvalasiin kiinni huomattuaan koiran, jonka ihmiset ovat tuoneet mukanaan eläintarhaan. Koiran nähtyään puuma ei kiinnostu enää yhdestäkään lapsesta, joka sitä käy härnäämässä aivan turvalasissa kiinni.