Seiska: Iina Kuustonen odottaa toista lastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkinäyttelijä Iina Kuustonen odottaa toista lastaan. Asiasta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Lehden saamien tietojen mukaan 34-vuotiaan Kuustosen ja hänen aviomiehensä Sebastian Rejmanin perheenlisäyksen laskettu aika on ensi talvena.

Esimerkiksi Putous-sketsiohjelmasta tunnettu Kuustonen ja Sebastian Rejman -yhtyeen keulahahmona tunnettu Rejman ovat olleen yhdessä vuodesta 2014 saakka. Heille syntyi esikoinen Bruno vuonna 2016.

Iina ei kommentoi juurikaan yksityiselämäänsä julkisuudessa tai jaa kuviaan avoimesti sosiaalisessa mediassa. Taannoin hän kertoi Staralle pyrkivänsä välttämään pintajulkisuutta yksityiselämänsä suhteen, koska työelämä ja yksityiselämä ovat kaksi aivan eri asiaa.

– Kyllä mä haluaisin pitää yksityiselämäni jotenkin erossa tästä. (Teatterikorkeakoulun) opettaja sanoi hyvin, että näyttelijän ei kannata tuoda itseään liikaa julki, ettei menetä uskottavuuttaan näyttelijänä. Minusta se on aika hyvä neuvo, Iina Kuustonen kertoi Staralle.

Kuustosen perheessä on ollut vauvauutisia viime aikoina enemmänkin, sillä Iinan sisko Minka Kuustonen synnytti lapsen viime keväänä.