Rick Astleyn hitti uusiksi elokuvien repliikeistä – upea lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa editoinnin ammattilaista esittelee taitojaan YouTubessa julkaisemalla hauskoja videoita taidonnäytteinään. Nyt The Unusual Suspect -kanavaa ylläpitävä Ross Thompson on julkaissut videon, jossa kuullaan Rick Astleyn kappale elokuvien versioimana.

Tunnettu Never Gonna Give You Up -hitti kuullaan nyt elokuvien roolihahmojen laulamana uudella YouTube-videolla. Kappaleeseen sopivat repliikit on kerätty yhteensä 169 elokuvasta, joten tähän upeaan versioon on nähty todella paljon vaivaa Thompsonin etsiessä jokaisen sanan ja lauseen eri elokuvista.

Tämän videon luomiseen on käytetty mieletön määrä aikaa ja videomateriaalia, joka eri elokuvista ja animaatioista on kerätty. Videon kommentoijat ovatkin osanneet onneksi arvostaa lopputulosta kuvailemalla taitavaa videota oikeaksi taideteokseksi.