Mies oppi tekemään tulen pelkkien puiden avulla – näin se onnistuu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mike Boyd pitää YouTube-kanavaa, jossa hän esittelee oppimiaan taitoja. Jokaisessa videossa mies on ottanut tavoitteekseen oppia jonkin uuden taidon. Mies harjoittelee kyseistä taitoa tai tavoitetta varten päivittäin nähdäkseen miten paljon aikaa ja harjoittelua täysin uusi taito vaatii.

Nyt Mike Boyd päätti ottaa haltuun hyvin käytännöllisen taidon. Mies halusi opetella tekemään tulen hankaamalla puita yhteen erilaisten tekniikoiden avulla.

Videolla nähdään miten kauan kyseinen taito vaati harjoittelua.

Mies sai nopeasti huomata, että tulen tekeminen puukeppien avulla vaati paljon kärsivällisyyttä ja jonkin verran myös hartiavoimia.

Lopulta parhaan tulentekotavan opettelemiseen ja sen hallitsemiseen meni mieheltä aikaa kuusi päivää, jolloin hän harjoitteli taitoa yhteensä kahdeksan tuntia ja yhden minuutin ennen kuin hän sai ensimmäisen nuotionsa syttymään.