Nämä horoskooppimerkit tekevät sinulle oharit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jokaisella ihmisellä on luultavasti tuttavapiirissään joku, joka on tunnettu myöhästelemisestä. Myöhästyminen on aina toisia ajallaan tulleita ihmisiä kohtaan epäkunnioittavaa oli syy mikä tahansa.

Aina myöhässä tulevalta ihmiseltä ei yleensä tekosyyt lopu, eikä syy olekaan ikinä heissä itsessään. Elite Daily -sivusto paljasti nyt leikkimielisessä listassaan kolme horoskooppimerkkiä, joille sovituista ajankohdista ja suunnitelmista kiinni pitäminen ei tule luonnostaan.

1. Oinas

Oinas on spontaani ystävä ja hauskaa seuraa. Sama spontaanius vie hänet kuitenkin mukanaan sellaisiin yllättäviin tilanteisiin, että hän ei pysty pitämään sovituista treffeistä ja menoista kiinni.

2. Kaksoset

Kaksosilla on paha tapa sopia samaan ajankohtaan paljon menoja, koska he ovat melko unohtelevaisia. Kaksoset eivät välttämättä halua kohdata tuplabookkauksensa seurauksia, minkä vuoksi he jättävät vain tulematta ja pitävät matalaa profiilia muutaman viikoon ajan.

3. Jousimies

Jousimies on hurmaava ja rakastettava, mutta ei pysty sitoutumaan edes pienimpiin velvollisuuksiin. Jousimies menee minne tuuli hänet kuljettaa. Toisinaan se saattaa olla sovittujen menojen suuntaan, mutta toisinaan myös jonnekin aivan muualle.