Nainen tilasi eniten haukutut vaatteet netistä – tässä tulos

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nykyään moni käyttää todella usein erilaisia verkkokauppoja ostostensa tekemiseen. Internetin välityksellä tilaaminen on vaivatonta ja helppoa, mutta aina ostokset eivät kuitenkaan tunnu olevan täysin kuvaustensa mukaisia.

Annalise Wood -niminen videobloggaaja päätti uusimmalla videollaan antaa Wish-verkkokaupan huonoimmat arvostelut saaneille vaatteille uuden mahdollisuuden. Nainen tilasi kotiinsa kolme asua, joille käyttäjät olivat antaneet kaikkein huonoimmat arvostelut verkkokaupassa.

Wish-verkkokauppa mainostaa tuotteitaan ahkerasti sosiaalisessa mediassa, mikä voi saada etenkin nuoret aikuiset tilaamaan kyseisestä edullisesta verkkokaupasta vaatteita. Woodin kuvaaman videon perusteella asiakkaiden kannattaa kuitenkin olla varuillaan, koska tuotteiden materiaalit ja koot voivat olla hieman erilaisia kuin yritys antaa sivuillaan ymmärtää.