Eikö mies puhu eikä pussaa? Ei ole välttämättä sinulle oikea

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Suurin osa nykyajan deittiviidakossa vaeltaneista naisista on kohdannut tilanteen, jossa joutuvat epäröimään vastapuolen motiiveja ja sitä, onko hän ylipäätään kiinnostunut. Vinkki: Kyllä aidon kiinnostumisen huomaa.

Suhteen alkuvaiheessa saattaa kuitenkin uskotella itselleen, että uusi tuttavuus on esimerkiksi vaisu kiireen tai ujouden takia. Viestien lähettäminen lienee yleisin tapa aloittaa yhtydenpito uuden ja kiinnostavan henkilön kanssa. Viesteissä flirttaillaan ja kerrotaan asioita itsestään. Mikäli viestittelykumppani muuttuu hiljaiseksi ja vähäsanaiseksi, kannattaa itsekin ottaa takapakkia.

Yhteydenpidon suhteen on järkevää olla samalla viivalla, eikä toista henkilöä kannata painostaa väkisin viestittelyyn. Samanlaiset tavoitteet ja arvot luovat suhteeseen sen alkumetreiltä asti tunteen, että kyseessä on tasavertainen kahden kauppa. Viestien sisällön suhteen on sen sijaan järkevää olla alusta asti rehellinen.

On hyvä tiedostaa toisen osapuolen kyky auttaa ja samaistua omaan elämään yhteydenpidon alkumetreiltä asti. Mikäli miestä ei kiinnosta neitokaisen hyvinvointi tai se, kuinka hänen päivänsä on mennyt, saattaa kyse olla ajattelemattomuudesta tai aitojen tunteiden puuttumisesta. Parisuhteen onnistuminen vaatii aina töitä osakseen, mutta silti suhteen on oltava enemmän iloa tuottava kuin sitä kuluttava.

Yksipuolinen kiinnostus suhteeseen kielii niin ikään siitä, että ihastuksilla saattaa olla erilainen näkemys parisuhteesta ja siihen liittyvästä tulevaisuudesta. Parisuhteen tärkein taito on kommunikoiminen. Ilman sitä jää vaan kasa kysymyksiä ja olettamuksia vailla tietoa ja vastauksia.