Jennifer Lopez bikineissä tyrmäävän upea – kuin fitness-kaunotar

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinolaulaja Jennifer Lopez ja baseball-tähti Alex Rodriguez ovat seurustelleet nyt noin vuoden ajan. Tällä hetkellä pariskunta on ystävineen ja lapsineen Bahamalla juhlimassa Jennifer Lopezin 49-vuotissyntymäpäiviä.

Jennifer Lopez jäi poikaystävänsä ja kaksostensa Maxin ja Emmen kanssa Bahamalle lomailemaan syntymäpäiväjuhlien viettämisen jälkeen. Nyt laulajatähti on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan upean kuvan, jossa Jennifer Lopez makoilee rannalla bikineissään.

Jennifer Lopez elää terveellisesti ja treenaa paljon sekä yksin että poikaystävänsä kanssa. Se käy hyvin ilmi myös tuoreesta kuvasta, jossa naisen timmejä jalkoja ja tiukkoja vatsalihaksia ei voi olla huomaamatta. Rantatyylin kruunaa vielä iso hattu, jonka ansiosta Lopez ei varmasti ole jäänyt rannalla huomiota vaille.

Island vibezzz… 🏝 #vacaciones

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on