Mies ei pitänyt eläimistä – sitten jänis muutti hänen mielensä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seanilla ei ikinä ollut lemmikkejä eikä hän ymmärtänyt, minkä vuoksi kotiin pitäisi hankkia eläin, josta olisi lopulta vain vaivaa. Kaikki kuitenkin muuttui kun hänen tyttöystävänsä huolehti pelastetusta Nutsy-nimisestä pupusta, joka lopulta menehtyi.

Sean oli ehtinyt tottumaan pupun läsnäoloon niin paljon muutaman viikon aikana, että hän jäi kaipaamaan jäniksen seuraa. Nutsya surressaan Sean alkoi etsimään eläinsuojista toista jänistä, jonka hän voisi pelastaa ja adoptoida pysyvästi. Tällöin hän löysi itselleen Chief Brodyn, joka vei miehen sydämen lopullisesti.

Chief Brody osaa tehdä temppuja ja tulla kutsusta Seanin luokse. Pupu myös rakastaa miehen seuraa ja nauttii rapsutuksista ja yhteisistä televisionkatseluhetkistä. Seanin ja Chiefin seikkailuja voi seurata miehen ylläpitämällä Man And Bunny -Instagram-kanavalla.