Mallikaunotar paljasti: Näin saat upeimmat punahuulet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen mallikaunotar Hannah Ferguson nousi muutama vuosi sitten otsikoihin esiinnyttyään Carl’s Jr -hampurilaisketjun mainoksessa Paris Hiltonin kanssa. Mainos kiellettiin televisiossa liian rohkeana, mutta YouTubessa video keräsi paljon huomiota.

Hannah Ferguson on kohun jälkeen työskennellyt muun muassa Express-vaatemerkin mainoskasvona ja poseerannut myös Sports Illustrated ja GQ-lehtien kannessa. Nyt 26-vuotias mallikaunotar paljasti Voguen julkaisemalla videolla miten hän loihtii seksikkäimmät punaiset mattahuulet ja niihin sopivan meikin.

Punaiset huulet ovat itsessään niin näyttävät, että nainen pitää muun meikin melko yksinkertaisena ja luonnollisena. Ferguson pohjustaa huulet huulirasvalla, minkä jälkeen hän levittää huulilleen punaista nestemäistä huulipunaa. Naisen suosikkipuna on MAC-merkkinen kiillottoman lopputuloksen jättävä nestemäinen huulipuna, joka pysyy Fergusonin mukaan huulilla kauniina koko päivän.