Sairaanhoitajat paljastivat hurjimman tapaukset ensiapuasemalta

Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ensiavussa toimivat sairaanhoitajat näkevät työssään todella laajan kirjon erilaisia tilanteita päivittäin. Nyt kaksi hoitajaa kertovat videolla villeimmät tarinat, jotka ovat jääneet hyvin elävästi heidän mieleensä.

Ensiaputehtävät voivat vaihdella päivän aikana todella paljon. Voisi luulla, että hoitajat tottuvat erilaisten eritteiden tuoksuihin ja näkyihin, mutta tämä ei ilmeisesti pidä paikkaansa. Naiset kertovat BuzzFeed-kanavan julkaisemalla videolla, että mieleenpainuvimmat tuoksut ovat esimerkiksi veriripulin ja pistävän oksennuksen hajut.

Sairaanhoitajat paljastavat, että ensiapuun saapuu kuukausittain henkilö, joka on laittanut takapuoleensa jotakin sinne kuulumatonta, mikä on jäänyt jumiin. Hoitajien mukaan yksi ällöttävimmistä asioista joka päivä on pahalta haisevat ihmiset, minkä vuoksi moni käyttääkin hengityssuojaimia sillä verukkeella, että he itse olisivat hieman flunssaisia.