Myrsky iski kesken grillauksen Tampereella: ”Kun suomalainen mies päättää, että nyt on hyvä sää…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pirkanmaalla riehui eilen rajuilma, joka piiskasi aluetta voimakkailla myrskytuulilla ja suurella määrällä vettä. Kulunut hellekesä on ollut grillaajien unelmakesä, mutta eilen tilanne kuitenkin muuttui hetkeksi. Nopeasti liikkunut myrskyrintama nimittäin yllätti monet, ja yksi heistä oli tamperelainen Jarkko Sipiläinen.

Sipiläinen jatkoi kuitenkin sitkeästi grillaamista, vaikka rankkasade ja myrskytuuli iskivät voimakkaina suoraan päälle. Asiakkuusjohtajana työskentelevä mies julkaisi tilanteesta sosiaalisessa mediassa videon. Siinä nähtävä grillaustuokio poikkeaa hieman optimaalisesta. Videon yhteydessä Sipiläinen kiteytti suomalaisen grillaajan sielunmaiseman.

– Kun suomalainen mies päättää, että nyt on hyvä sää grillata, niin ei sitä päätöstä aleta enää vartin päästä muuttamaan, Jarkko Sipiläinen kirjoitti.