Tämä on syksyn trendikkäin kuosi – eläimellistä menoa tyylillä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Koko kesän katukuvassa loistaneet kukka- ja kasviaiheiset vaatekuosit saavat väistyä uuden villityksen tieltä. Syksyn muodikkain printti on nimittäin suoraan matelijoiden maailmasta. Käärmeen ja krokotiilinnahka on nyt in.

Sen sijaan, että ihmiset alkaisivat käyttämään aitoja nahkatuotteita, valitsevat he päällensä matelijoiden suomuja muistuttavan vaatekappaleen. Käärmeennahka on toistunut jo aiemmin tänä vuonna sisustuksessa muun muassa seinäpinnoissa. Nyt printti ja muotokieli on levinnyt myös vaatemuotiin, PureWow tietää.

Käärmeennahkakuosia näkee yksittäisten vaatteiden lisäksi kengissä, vöissä, puhelimen kuorissa, lompakoissa ja käsilaukuissa. Rohkeimmat pukevat päällensä tekonahasta valmistetut housut, jotka saattavat olla kaikkea muuta kuin suomalaisen kyykäärmeen väriset. Kokosimme alle muotia edustavia kuvia sosiaalisesta mediasta.

🐍 #snakeskin

A post shared by MG. (@melaniegroszenipper) on

. . . . . . Artist: @seven.guzel Photo: @eliot_cinematic

A post shared by Eliot Aether|Creator|Filmmaker (@eliot_cinematic) on