Näin Venäjällä: Maailman noloin lihaskimppu – ruiskuttanut öljyä hauiksiinsa?

Fitness Terveys Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin venäläisestä Kirill Tereshinista, joka on käyttänyt Synthol-öljyä käsivarsien lihasmassan kasvattamiseen. Sittemmin hän paljasti sosiaalisessa mediassa, että lääkärien mukaan hänen käsivartensa ovat vaarassa irrota öljyseoksen ruiskuttamisen vuoksi.

Parhaillaan verkossa leviää video niin ikään venäläisestä kukkakepistä, jonka kädet sen sijaan näyttävät kuin suoraan Kippari Kallen sarjakuvasta pinaattiannoksen jälkeen.

Ikävä kyllä Staran toimitus ei osannut kääntää miehen uhoa suomeksi, mutta ilmeisesti se liittyy kuitenkin olennaisesti käsivarsissa hauisten paikalla oleviin paukamiin sekä UFC-ottelija Brian ”T-City” Ortegaan. Mahdollisesti joku voi epähuomiossa luulla, että videon miehellä on oikeasti näyttävät lihakset, jos hän esittelee niitä esimerkiksi pimeässä.