Naiset hierovat nyt hammastahnaa rintoihinsa – uskomaton syy paljastui

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Youtubessa videoblogia pitävä NaturalBeauty556 latasi taannoin palveluun videon, jolla hän vakuuttaa keksineensä keinon rintojen kiinteyttämiseksi ja koon kasvattamiseksi. Hän hieroo rintoihinsa hammastahnasta valmistettua sekoitusta.

Hammastahna, jauhot, kananmunan valkuaiset ja kurkuuraaste auttaa kiinteyttämään rintoja. Tai näin ainakin, mikäli uskomme videobloggaajaa. Valitettavasti Lontoossa sijaitsevan plastiikkakirurgisen klinikan johtaja Christopher Inglefield sanoo, että kyseessä on tieteellistä näyttöä vailla oleva uskomus. Naiset ovat yrittäneet muuttaa rintojensa kokoa tai näkö poppaskonsteilla vuosikausien ajan.

Videoiden avulla yritetään ainoastaan kalastella klikkejä ja saada katsojia. Jotkut ihmiset ovat testanneet nettivinkkejä ja todenneet ne huijaukseksi. Hammastahnaseos saa rinnat ainoastaan tuoksumaan mintunraikkaalta, Metro-lehti uutisoi.